Bezorging

Onze badkamermeubelen worden door onze eigen bezorgdienst geleverd of op pallet door een transporteur. Na het ontvangen van uw bestelling wordt u hier z.s.m. over geïnformeerd. De badkamermeubelen worden altijd gemonteerd geleverd. Leveringen worden alleen gedaan op de begane grond.

Wij verzenden losse waskommen via DHL of FedEx, u krijgt van de bezorgdienst een trackingcode toegestuurd om uw pakket te volgen.

Wij leveren onze producten ook buiten Nederland. Neem in dit geval eerst contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons een e-mail met alle relevante informatie. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

Informatie over de levering:

  • Na ontvangst van de bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail.
  • Indien wij de aflevering met onze eigen bezorgservice inplannen zullen wij u z.s.m. informeren over een leverdatum. 
  • Als de meubelen worden overgedragen aan een transporteur of de pakketdienst, ontvang u opnieuw een e-mail met de track en tracé code.
  • De meubelen worden geleverd tot de eerste drempel. Indien de chauffeur u vrijwillig helpt bij het vervoer van de meubelen in uw huis/appartement, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade.

  • Controleer de goederen direct bij levering op beschadigingen van de meubelen en van de eventuele verpakking. Mocht de verpakking of het product beschadigd zijn meldt dit dan direct aan onze klantenservice.
  • De badkamermeubelen worden verstuurd op de zogenoemde wegwerppallets en worden beschouwd als verpakkingsmateriaal en hoeven niet terug geleverd te worden.