Compleet badkamermeubelset

Wil je een natuurlijk look creëren in de badkamer? De meubelen van Wood55 zijn gemaakt van gerecycled teakhout, dat afkomstig kan zijn uit oude huizen, scholen of fabrieken. Het gebruikte hout wordt opnieuw geschaafd en oude gaten worden opgevuld met stukken hout waardoor het geheel een prachtig karakteristieke uitstraling krijgt.

Het houten badmeubel is uitgevoerd met twee laden en een open midden stuk. Het bovenblad is niet van gaten voorzien, zodat je dit zelf kunt indelen. De badkamerkast heeft 3 open vakken en 2 vakken achter het deurtje. De waskom is gemaakt van natuursteen. De spiegel is uitgevoerd met een extra stevige teakhouten rand van 9cm breed en 3cm dik.

De hoge badkamerkast van Wood55 is leuk te combineren met andere badkamermeubelen. In werkelijkheid kan de kleur en structuur van het hout afwijken aangezien het een gerecycled teakhout. Teak is een langzaam groeiende houtsoort en daardoor zitten de vezels dicht op elkaar. Dit heeft als voordeel dat het glad aanvoelt ook door de jaren heen. Van nature is dit ook een vettige houtsoort waardoor deze hoge kast uitermate geschikt is om in de badkamer te staan.