Haal meer uit uw badkamer!

Gaat u uw badkamer renoveren? Dan is een goede planning vooral belangrijk bij de inrichting van de badkamer. Omdat het bad, de douche en het badkamermeubel zorgvuldig moeten worden geplaatst. Als je je bestaande badkamer gewoon wilt veranderen en vooral meer sfeer wilt geven, kan een nieuwe houtlook aan de badkamer worden toegevoegd met badkamermeubels teakhout en natuurstenen accessoires.

Bij WOOD55 koop je een compleet badkamermeubel met alles er op en eraan!

Als je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken is kun je het beste beginnen met het verzamelen van al je ideeën en wensen en dit samenvoegen op een moodboard. Zo krijg je een goed overzicht van wat je mooi vindt en wat je graag in de badkamer wilt hebben.

Waar moet je op letten bij een badkamermeubel? Hoe belangrijk uiterlijk ook is, het moet in de eerste plaats passen bij uw behoeften. Bedenk hoe en door wie de badkamer het meest wordt gebruikt: door u en de kinderen of vooral door gasten? In een ruime familie badkamer is ruimte voor een grote wastafel met een hoge badkamerkast en eventueel nog een plankje boven de waskom. Een eerder kleine badkamer daarentegen heeft behoefte aan een smalle wastafeloplossing met een ondiepe onderkast met veel opbergruimte. Als je 's ochtends met twee personen de dag begint, is een dubbele wastafel praktisch.

Met de badkamermeubelen van WOOD55 kun je kiezen om de kraan uit het badmeubel te laten komen of rechtstreeks uit de muur. In het badmeubel zelf zitten nog geen gaten voor de kraan en de afvoer. Omdat elke kraan en waskom anders is kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Achter de bovenste lade van het badmeubel is voldoende ruimte om de kraan en leidingwerk weg te werken.

Wat maakt een bad leuk? Ook de badkamer moet leuk worden ingericht. Naast de basisbenodigdheden zoals spiegels en badkamerkasten, passen een zeepschaaltje of zeeppompje of en een tandenborstelhouder van natuursteen voor het opbergen van cosmetica en een verscheidenheid aan andere accessoires in de badkamer. 

Zo wordt uw badkamer uw eigen wellness ruimte met sfeer en comfort.