Teak badmeubel voor de kleine badkamer

De badkamer is meestal de eerste kamer die 's ochtends wordt betreden. De badkamer moet zoveel mogelijk frisheid en comfort uitstralen. Veel bestaande badkamers, vooral in oudere appartementen en huizen, zijn niet bijzonder ruim. Kies voor hout, want hout is het belangrijkste ingrediënt in ideeën voor badkamerontwerp.

Daarom heeft WOOD55 ook kleinere badkamermeubelen leverbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar het badmeubel van 60cm welke leverbaar zijn in een White Wash en Naturel variant. Het is een mooi compact meubel voor in de badkamer met toch voldoende opbergruimte in de lades. In combinatie met een spiegel en een natuurstenen waskom komt het tot 1 geheel. Het is mogelijk om de pootjes van het badmeubel af te zagen en het meubel hangend te maken, hierdoor blijft de vloer vrij en is het gemakkelijk schoon te houden.

Als je een kleine badkamer wilt inrichten, kun je met kleine maatregelen veel bereiken. Maar zorg er vooral voor dat de details in een kleine badkamer zorgen voor een gevoel van frisheid en comfort.

Badkamermeubels van teakhout zorgen voor een stijlvolle sfeer. Een badmeubel die bestaat uit een combinatie van teakhout en natuursteen voegt een vleugje luxe toe aan de ruimte en is tegelijkertijd een grote sfeermaker.
Maak van je badkamer een plek waar je even kunt ontspannen en waar je tijd voor jezelf kunt nemen. Om het u echt naar uw zin te maken, raden wij u onze gerecyclede teakhouten badkamermeubels aan. Het natuurlijke materiaal teak zorgt voor een prettige sfeer en staat vaak prachtig in combinatie met andere materialen. 

Maak jou badkamer uniek!