Differnz afvoerplug pop-up design large - chroom - Mix&Match

Levertijd: 2-5 werkdagen
Met deze afvoerplug maak je het design van jouw wastafel helemaal af. Deze plug kan open en dicht worden gedrukt en is gemaakt van messing en in de kleur chroom. Je monteert deze afvoerplug direct in het afvoergat van jouw wastafel.
25,00

Beschrijving

Differnz afvoerplug pop-up design large - chroom

Met deze afvoerplug van Differnz maak je het design van jouw badkamer helemaal af. Deze afvoerplug kan open en dicht worden gedrukt en is gemaakt van messing en in de kleur chroom. Je monteert deze afvoerplug direct in het afvoergat van jouw waskom. Dankzij het schroefdraad kun je de afvoerplug direct in de wastafel schroeven. Omdat de afvoerplug alleen met schroefdraad wordt bevestigd, hoef je verder geen lastige handelingen te verrichten om de afvoerplug te plaatsen. De plug heeft een doorsnee van 6,3 cm en is 9,8 cm hoog.

Combineer de afvoerplug met de bijpassende sifons en kranen.

Garantie van Differnz

Differnz maakt geen onderscheid in de verschillende producten wanneer het aankomt op de garantie. De garantie op het assortiment van Differnz bedraagt 2 jaar. Krijg je een gebrekkig product of blijkt later dat het product niet aan de eisen voldoet? Neem dan gerust contact op met Wood55 of Differnz. Dan kunnen we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Specificaties

Merk Differnz
Artikelnummer 30.415.84
EAN code 8712793570074
Model Afvoerplug
Materiaal Vervaardigd van messing
Kleur Chroom
Afmeting 6,3 x 9,8cm
Diameter afvoer 5/4"
Diameter afvoerbuis 32 mm
Muurbuis
Sifon hoogte
Verpakking per stuk in doos
Fabrieksgarantie 2 jaar
Dit wordt'n
Enjoy
Differnz afvoerplug pop-up design large - chroom - Mix&Match
Levertijd: 2-5 werkdagen