Over Wood55

Bedrijfsgegevens:

 
Wood55 Meubelen
Lange Amerikaweg 73
7332BP APELDOORN

Telefoonnummer Algemeen 055 303 1440
Bedrijfsaccount WhatsApp 055 303 1440

KvK nummer: 60780282
BTW nummer NL:NL854057092B02
 

Door de passie voor natuurlijke materialen is Wood55.nl in 2000 begonnen met het ontwerpen van meubelen en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van badkamermeubels en tuinmeubelen van massief teakhout. Vanuit de grote magazijnen in Apeldoorn worden alle meubelen door heel Europa bezorgd.

Wij laten onze eigen collectie meubelen produceren bij lokale fabrikanten in Indonesië. De badkamermeubelen worden gemaakt van gerecycled teakhout en met de handgemaakt in Indonesië en zijn daarom ook allemaal uniek. Het hergebruikte teakhout wordt opnieuw geschaafd en oude gaten worden opgevuld met stukken hout waardoor het geheel een prachtig karakteristieke uitstraling krijgt. Al onze badkamermeubelen worden gemaakt van massief teakhout.

Gerecycled teak is zeer waterbestendig. Dit komt door de ingrediënten van het hout. De natuurlijke olie die het bevat, oliet de houtvezels van binnenuit en voorkomt dat water het oppervlak binnendringt. Daarom is teak minder vatbaar voor houtrot. 

De tuinmeubelen collectie wordt gemaakt van het zogenoemde plantage teak. Wij betrekken ons teakhout uitsluitend afkomstig van de staatsplantages (Perum Perhutani) in Indonesië. Zonder geldige certificering en FLEGT document is het niet mogelijk om het hout uit Indonesië te importeren.

Teak onvergelijkbaar weerbestendig en onverwoestbaar. Als buitenmeubel is het steeds populairder geworden vanwege zijn natuurlijke eigenschappen als oliehoudend en daardoor waterbestendig en ongevoeligheid voor vuil. De tuinmeubelen kunnen onbehandeld buiten staan en zullen gaan vergrijzen in een zilver grijze kleur. Kiest u er voor om de kleur te behouden kunnen de meubelen behandeld worden. 
 
Op onze website vindt u ons gehele assortiment meubelen, die wij regelmatig aanvullen en uitbreiden met nieuwe producten. Onze focus ligt op exclusieve, hoogwaardige massief houten meubelen die we zelf ontwerpen. Een exclusieve mix van materialen en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals massief hout, en natuursteen creëren wat momenteel een van de mooiste badkamermeubelcollecties is. We willen onze klanten tijdloze en verfijnde meubelen aanbieden voor elk budget.
 
Doordat wij zeer regelmatig containers met meubelen binnen krijgen is een uitverkocht product vaak weer snel leverbaar. Wij doen onze uiterste best om alle meubelen voorradig te houden zodat wij indien gewenst snel kunnen leveren en u snel van de meubelen gebruik kunt maken. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product uitverkocht raakt, wij zullen er dan alles aan doen om het product weer op voorraad te krijgen.
 
Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel / WhatsApp met +31 553 031 440
 
Laat je inspireren op Wood55.nl!