Verzenden & retourneren

Bezorging

Onze badkamermeubelen worden door onze eigen bezorgdienst geleverd of op pallet door een transporteur. Na het ontvangen van uw bestelling wordt u hier z.s.m. over geïnformeerd. De badkamermeubelen worden altijd gemonteerd geleverd. Leveringen worden alleen gedaan op de begane grond.

Wij verzenden losse waskommen via DHL of FedEx, u krijgt van de bezorgdienst een trackingcode toegestuurd om uw pakket te volgen.

Wij leveren onze producten ook buiten Nederland. Neem in dit geval eerst contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons een e-mail met alle relevante informatie. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

Informatie over de levering:

  • Na ontvangst van de bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail.
  • Indien wij de aflevering met onze eigen bezorgservice inplannen zullen wij u z.s.m. informeren over een leverdatum. 
  • Als de meubelen worden overgedragen aan een transporteur of de pakketdienst, ontvang u opnieuw een e-mail met de track en tracé code.
  • De meubelen worden geleverd tot de eerste drempel. Indien de chauffeur u vrijwillig helpt bij het vervoer van de meubelen in uw huis/appartement, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade.

  • Controleer de goederen direct bij levering op beschadigingen aan de meubelen en van de eventuele verpakking. Mocht de verpakking of het product beschadigd zijn meldt dit dan direct aan onze klantenservice.
  • De badkamermeubelen worden verstuurd op de zogenoemde wegwerppallets en worden beschouwd als verpakkingsmateriaal en hoeven niet terug geleverd te worden.

 

 

Retourneren

Is er iets mis met uw product?
Maak je geen zorgen! U heeft een wettelijke garantietermijn van 2 jaar op constructiefouten.
Ondanks hoge kwaliteitsnormen en regelmatige controles, is het mogelijk dat uw product een defect vertoont. In dit geval heeft u uiteraard het recht om gebruik te maken van de wettelijke garantie. Deze is 2 jaar geldig vanaf levering aan de consument.

Hout werkt altijd. Meestal zo weinig dat je het niet ziet, maar soms ook meer. Het hout dat wij gebruiken wordt gedroogd in ovens naar een geschikt vochtpercentage, waarmee de kans op problemen zo klein mogelijk wordt. Afhankelijk van de omstandigheden bij u thuis en ook de wisseling van seizoenen kan hout gaan werken, dit gebeurt nou eenmaal bij een natuurproduct. Hierop kunnen wij dan ook geen garantie geven, denk aan een scheur of kromtrekken. Vaak is het wel zo dat zodra de luchtvochtigheid weer hoger wordt de zichtbare effecten van de werking weer minder worden. Gebeuren er dergelijke problemen kunt u altijd contact met ons opnemen Wij zullen zover mogelijk altijd proberen de problemen op te lossen. Soms kan het met een relatief kleine moeite verholpen worden, we zullen dit dan ook zeker niet laten.

Gebruik ons ​​[email protected] emailadres of onze klantenservice via WhatsApp 055 303 1440 om het defect te melden en stuur duidelijke foto's van het betreffende probleem mee. Onze medewerkers nemen direct contact met u op om het probleem op te helderen en samen met u naar een oplossing te zoeken.

 

Niet tevreden?

Maak gebruik van uw herroeping- en retourrecht.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

Maatwerk producten, dit zijn producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.

Hoe stuur ik mijn pakket terug?

U kunt pakketen zelf aan ons retourneren. Neem hiervoor vooraf contact op met onze klantenservice. Je kunt het pakket versturen via een DHL punt bij jou in de buurt. De kosten zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht en zijn voor de rekening van de koper.

Hoe retourneer ik getransporteerde pallet goederen?

Neem vooraf contact op met onze klantenservice en meldt dat u de geleverde goederen wilt retourneren. Zij zorgen ervoor dat het volledig betaalde bedrag voor de goederen worden terug geboekt en geeft de transporteur opdracht om de goederen op te halen. De klant zorgt er voor dat de goederen op de juiste manier op de pallet klaar staan.

Helaas moeten wij de gemaakte retourkosten in rekening brengen. Deze bedragen € 95,00 voor retouren binnen Nederland en €169,00 voor retouren binnen de EU.

Zo bereikt u onze klantenservice:

Wood55 Meubelen
Lange Amerikaweg 73
7332BP APELDOORN
E-Mail: [email protected]
Telefoon & WhatsApp: +31 (0) 553 031 440

KvK nummer: 60780282
BTW nummer NL:NL854057092B02

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur.