Beschrijving

Wasbak natuursteen FL21298 - 80x45x12cm.

Rivierstenen wasbakken worden vervaardigd uit rivierstenen, deze bestaan uit een soort graniet of basalt. Door de buitenkant onbewerkt te laten is iedere wasbak uniek. 

Deze unieke wastafel is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, hij is ook een mooie decoratie voor je interieur, en past bij iedere inrichting. Verder is de wastafel erg makkelijk schoon te maken dankzij de glad gepolijste binnenkant.

Elke natuurstenen wasbak heeft zijn eigen uitstraling en karakter door een uniek gevormde structuur, kleur en afmeting. De binnenkant is glad gepolijst.

Alternatieven:

Deze waskom met een rechte voorkant bestellen? Klik hier
Vergeet niet om de afvoerplug gelijk mee te bestellen Klik hier

Onderhoud

Waskommen van natuursteen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dagelijks even spoelen met schoon water en goed droogmaken en hooguit twee keer per week even schoonmaken met een lauwwarm sopje met groene zeep is al voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen of schuursponsje.

Verzending & Montage

Als u alleen waskommen besteld worden deze verzonden door een externe pakketdienst. Als u een compleet badkamermeubel besteld met deze waskommen wordt dit door onze eigen chauffeur bezorgd op de begane grond. 

Nog vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat rechts onderin.

Dit wordt'n
Enjoy
Wasbak natuursteen FL21298 - 80x45x12cm