Beschrijving

Waskom Natuursteen FL21819 heeft een gewicht van 32kg.

Verdere informatie over deze stenen waskom vindt u bij de product specificatie.

Een waskom van natuursteen is een type wastafel dat is gemaakt van een massief blok steen, zoals rivierstenen uit Indonesië. Het is een populaire keuze voor badkamers vanwege de natuurlijke uitstraling en duurzaamheid van het materiaal. Natuurstenen waskommen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en afwerkingen. Elke waskom is uniek vanwege de variaties in het steenpatroon en de kleur. Wasbakken van natuursteen kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten kraanwerk en badkamermeubels om een stijlvolle en functionele badkamer te creëren.

Deze unieke wastafel is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, hij is ook een mooie decoratie voor je interieur, en past bij iedere inrichting. Verder is de wastafel erg makkelijk schoon te maken dankzij de glad gepolijste binnenkant.

Elke natuurstenen waskom heeft zijn eigen uitstraling en karakter door een uniek gevormde structuur, kleur en afmeting. De binnenkant is glad gepolijst.

Alternatieven:

2 waskommen uit 1 steen bestellen? Klik hier
Vergeet niet om de afvoerplug gelijk mee te bestellen Klik hier

Onderhoud

Waskommen van natuursteen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dagelijks even spoelen met schoon water en goed droogmaken en hooguit twee keer per week even schoonmaken met een lauwwarm sopje met groene zeep is al voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen of schuursponsje.

Verzending & Montage

Als u alleen waskommen besteld worden deze verzonden door een externe pakketdienst. Als u een compleet badkamermeubel besteld met deze waskommen wordt dit door onze eigen chauffeur bezorgd op de begane grond. 

Nog vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat rechts onderin. Of bel ons op (+31) 55 5400998.

 

Dit wordt'n
Enjoy
Waskom natuursteen FL21819 - 50x45x15cm