Natuurstenen waskommen

Wood55 heeft een breed assortiment aan natuurstenen wasbakken en wastafels op voorraad.

Deze unieke wasbakken en waskommen zijn afkomstig uit de rivieren van Indonesië en veranderen elke badkamer in een exotische oase van welzijn en brengen het unieke gevoel van puur natuur in uw badkamer of toilet. Het hoogwaardige materiaal van de wastafel laat elke ruimte, hoe klein ook, stralen in een prachtig licht. Omdat ook elke waskom uit een unieke rivierkei is gemaakt en dus elke waskom uniek is, hebben wij de gehele voorraad waskommen voor u online gezet. Zo bestelt u gemakkelijk uw eigen unieke waskom, welke bij uw badkamer past, online! Van kleine waskommen tot extra lange wasbakken voor 2 personen. Of kies voor een set van 2 waskommen uit 1 grote steen. Hierbij hebben beide waskommen dezelfde kleur en model en is het een perfecte combinatie naast elkaar.

Wood55 waskommen, voor een gevoel van balans en natuurlijke uitstraling in uw badkamer, kies voor deze luxe waskommen, het is rotbestendig en extreem slijtvast. Trakteer uzelf op deze natuurstenen wasbak met een gladde binnenkant en grijze ruwe natuurlijke riviersteen aan de buitenkant om uw ruimte een warm en gastvrij gevoel te geven!

Combineer onze waskommen met een van onze teakhouten badkamermeubelen. Onze teak badkamermeubelen zijn allemaal gemaakt van gecertificeerd en gerecycled teakhout. Hierdoor zijn ze extra stoer, robuust en ook nog duurzaam!

Denk ook aan een afvoerplug, sifon of wastafelkraan bij het bestellen van de waskom. Zo heeft u straks alles in 1 keer in huis! Breng uw badkamermeubel in één stijl met de afvoerpluggen, sifons en kranen van Differnz!