Teak badkamermeubelen

Kwalitatieve badkamermeubelen ✓ Voor een natuurlijke sfeer in uw badkamer ✓ Elegant en robuust ✓ Gerecycled teakhout ✓Wood55

De mooiste badkamer creëert u met de teak badkamermeubelen van WOOD55

Op zoek naar prachtige teak badkamermeubelen? Dan bent u bij WOOD55 aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment hoogwaardige teakhouten badkamermeubelen vindt u meubelen die uw badkamer een heel bijzondere sfeer geven, waarin u zich elke dag goed kunt voelen, ontspannen en nieuwe energie op kunt doen. Onze focus ligt op badkamermeubels van teakhout (gerecycled) in diverse afmetingen en uitvoeringen. Bekijk direct welke modellen u het meest aanspreken en bestel de gewenste producten gemakkelijk en snel online.

 

Voordelen van teak badkamermeubelen

Meubels in de badkamer moeten aan twee essentiële criteria voldoen: enerzijds moeten de badkamermeubels bestand zijn tegen de bijzondere uitdagingen in uw privé-wellness ruimte: waterdamp, hoge luchtvochtigheid en vaak wisselende kamertemperaturen. Aan de andere kant moeten badkamermeubelen ook passen bij uw persoonlijke stijl en uitstraling die u de badkamer wilt geven. Een uitdaging die de teakhouten badkamermeubels van WOOD55 met gemak aankunnen.

De inrichting van de badkamer is essentieel om van een nature koele ruimte een gezellige, uitnodigende badkamer te maken, maar tegelijkertijd worden er functionele eisen aan het badkamermeubel gesteld. Deze moet voldoende opbergruimte bieden en praktisch in het dagelijks gebruik zijn. Daarnaast moeten ze ook voldoen aan hoge eisen met betrekking tot de wisselende temperatuur en de afwisselende droge en vochtige luchtcondities in de badkamer. Het grote assortiment badkamermeubels van gerecycled teakhout van WOOD55 voldoet op alle gebieden op het hoogste niveau aan deze eisen.

 

Teakhouten badkamermeubels, hoge badkamerkasten en spiegels: passend bij uw stijl

Een compleet badkamermeubelset van teakhout voor uw badkamer. Door onze collectie uit te breiden met spiegels met teakhouten omlijsting, wandplanken in dezelfde stijl en waskommen van natuursteen en andere badkamer accessoires wordt uw badkamer een optische eenheid.
Wood55 levert diverse badmeubelsets welke bestaan uit een gerecycled teak badmeubel/onderkast, een spiegel en een natuurstenen waskom. Meer ruimte nodig? Neem een teak badmeubelset met een hoge badkamerkast, hierdoor creëert u meer opbergruimte in uw badkamer en blijft deze altijd net opgeruimd.

 

Teakhout in mijn badkamer?

Het teakhout van onze badkamermeubelen is afkomstig uit Indonesië, het is van nature olieachtig en heeft daardoor automatisch een waterafstotende werking. Dit maakt het perfect voor plaatsen waar meubels in contact kunnen komen met water  zoals in de badkamer. Het is uiterst onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk worden gereinigd met water en zachte zeep.

 

Duurzame productie

De bescherming van het milieu is erg belangrijk voor WOOD55. Daarom worden alle hoogwaardige badkamermeubelen in ons uitgebreide assortiment gemaakt van gerecycled teakhout, afkomstig uit oude huizen, gebouwen en andere plaatsen waar het hout is gebruikt. Oud teakhout wordt gerecycled. Dit betekent: er hoeft geen nieuwe boom gekapt te worden voor onze badkamermeubels. Voor onze badkamermeubels van dit massieve teakhout worden grondstoffen gebruikt, die traditioneel met de hand worden vervaardigd door onze eigen producenten. Het gebruikte hout wordt opnieuw geschaafd en oude gaten worden opgevuld met stukken hout waardoor het geheel een prachtig karakteristieke uitstraling krijgt. Hierdoor is elk badkamermeubel en de hoogwaardige wastafel echt uniek.