Beschrijving

2 Onyx waskom uit 1 steen - UNIEK!

Afmetingen en gewichten over deze Onyx waskom vindt u bij de product specificatie.

Het is mogelijk om twee Onyx wasbakken uit één steen te maken, maar het vereist speciale vaardigheden en gereedschappen om dit te doen. Het proces omvat meestal het selecteren van een groot Onyx blok dat groot genoeg is om twee wasbakken uit te zagen. De zogenoemde Twin-waskommen worden gezaagd uit 1 steen, maar kunnen door natuurlijke omstandigheden in model en kleur iets afwijken van elkaar.

Waskommen van natuursteen Onyx zijn populair vanwege hun uitstraling en natuurlijke charme. Onyx is een soort natuurlijk gesteente die hoort bij de groep mineralen die bekend staat als Chalcedoon, een vorm van microkristallijn kwarts. Onyx staat bekend om zijn kenmerkende uiterlijk, genuanceerd door lagen van verschillende kleuren. Deze lagen lopen vaak rechtlijnig en kunnen in kleur variëren. Onyx wordt geliefd om zijn unieke en aantrekkelijke patronen en wordt al eeuwenlang in verschillende decoratieve en decoratieve toepassingen gebruikt.

Wasbakken van natuursteen kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten kraanwerk en badkamermeubels om een stijlvolle en functionele badkamer te creëren.

Deze unieke waskom is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, hij is ook een mooie decoratie voor je interieur, en past bij iedere inrichting. Verder is de waskom erg makkelijk schoon te maken met water en zeep dankzij de glad gepolijste binnenkant.

Elke Onyx waskom heeft zijn eigen uitstraling en karakter door een uniek gevormde structuur, kleur en afmeting. De binnenkant is glad gepolijst.

Voordelen

Onyx waskommen hebben verschillende voordelen. 

  1. Duurzaamheid: Onyx gesteente staat, net als andere natuurlijke materialen, bekend om zijn duurzaamheid. De lange levensduur van Onyx kan bijdragen aan de duurzaamheid, omdat het eigenlijk niet vervangen hoeft te worden en daarmee de hoeveelheid afval wordt geminimaliseerd.

  2. Aantrekkingskracht: Deze waskommen spreken voor zich. Onyx waskommen voegen een natuurlijke schoonheid toe aan elke badkamer! Ze hebben unieke patronen en kleuren, omdat ze rechtstreeks uit de natuur worden gehaald. Het gebruik van natuursteen kan een gevoel van elegantie en luxe creëren in de ruimte. Bovendien geeft de natuurlijke textuur van het gesteente een organisch en tijdloos karakter aan de waskommen. 

Een waardevolle investering voor je badkamer!

Alternatieven:

Heeft u toch lievere een rivierstenen waskom? Klik hier
Vergeet niet om de afvoerplug gelijk mee te bestellen Klik hier

Onderhoud

Waskommen van Onyx gesteente hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dagelijks even spoelen met schoon water en goed droogmaken en hooguit twee keer per week even schoonmaken met een lauwwarm sopje met groene zeep is al voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen of schuursponsje.

Verzending & Montage

Als u alleen waskommen besteld worden deze verzonden door een externe pakketdienst. Als u een compleet badkamermeubel besteld met deze waskommen wordt dit door onze eigen chauffeur bezorgd op de begane grond. 

Nog vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat rechts onderin. Of bel ons op (+31) 55 5400998.

 

Dit wordt'n
Enjoy
2 Onyx waskommen uit 1 steen - 64x32x15cm - FL22076