Waskommen set - 2 waskommen uit 1 steen

Een waskommen set van 2 dezelfde waskommen uit 1 riviersteen. De altijd unieke waskommen biedt een mooi beeld voor uw badkamer, wasruimte, keuken of toilet.

Waskom set bestellen bij WOOD55

Bent u op zoek naar een prachtige waskommen set? Dan bent u bij WOOD55 aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor een set met twee waskommen uit dezelfde natuursteen. Omdat ze hetzelfde patroon en kleur hebben, passen ze perfect bij elkaar. Of dat u ze nu toepast in de badkamer, toilet of keuken, deze waskommen vormen direct een stijlvolle blikvanger in uw ruimte. Heeft u interesse in de producten van WOOD55? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel in uw winkelwagen plaatsen en bestellen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering bij u thuis binnen 2 tot 5 werkdagen. Daarnaast worden bij besteding van 500,- of meer uw producten gratis bezorgd. Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten die wij aanbieden? Lees dan verder.

 

Kies voor een twinset

Wanneer u kiest voor een waskom set van WOOD55, krijgt u twee dezelfde waskommen gemaakt uit één riviersteen. De kommen hebben dezelfde kleur en structuur en vormen daardoor een prachtig geheel in uw badkamer, wasruimte, keuken of toilet. Ze kunnen bijvoorbeeld uitstekend naast elkaar worden gemonteerd op een groot badkamermeubel. Het is dan heel mooi als de kommen op elkaar lijken. Deze waskommen set wordt dan ook wel twinset genoemd.

 

Het materiaal van de waskommen

Zoals gezegd worden de waskommen gemaakt uit riviersteen rechtstreeks uit Indonesië. Deze kenmerken zich door prachtige individuele structuren, eigen patronen en vormen die zijn ontstaan door eeuwenlange oxidatie, slijtage en verwerking. Het zijn echte unieke stukken die direct opvallen in de ruimte. De waskommen worden met de hand uitgevreesd door de lokale leverancier uit Indonesië. De binnenkant van de waskom is gepolijst en de buitenzijde is onbewerkt gebleven. De kommen zijn daarom gemakkelijk schoon te houden.

 

Plaats direct een bestelling

Wilt u uw badkamer, wc of keuken verrijken met een prachtige waskom set van WOOD55? Bekijk op deze pagina dan direct de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, selecteer het gewenste product en bestel gemakkelijk en snel online. Wij bieden gratis verzending bij besteding van 500,- of meer. Daarnaast zijn ze met onze snelle levering al binnen 2 tot 5 werkdagen in huis.