Beschrijving

2 natuurstenen wasbakken uit 1 steen!

Deze stenen twinset waskommen van riviersteen heeft nummer FL21889 en een gewicht van ongeveer 25/34kg per waskom. De afmeting van deze waskommen is +/- 52x38x15cm.

De zogenoemde Twin-waskommen worden gezaagd uit 1 steen, maar kunnen door natuurlijke omstandigheden in model en kleur iets afwijken van elkaar.

Rivierstenen

Een natuurstenen waskom is een wastafel gemaakt van rivierstenen. Het is een luxueuze en stijlvolle keuze voor badkamers. Natuurstenen waskommen hebben vaak unieke patronen en texturen, waardoor elk stuk een individuele uitstraling heeft. Natuurstenen waskommen worden met de hand vervaardigd uit massieve stukken steen, waardoor ze duurzaam en robuust zijn. Ze kunnen verschillende vormen en afmetingen hebben, zoals rond, ovaal, vierkant of rechthoekig

Deze unieke wastafel is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, hij is ook een mooie decoratie voor je interieur, en past bij iedere inrichting. Verder is de wastafel erg makkelijk schoon te maken dankzij de glad gepolijste binnenkant.

Elke natuurstenen waskom heeft zijn eigen uitstraling en karakter door een uniek gevormde structuur, kleur en afmeting. De binnenkant is glad gepolijst.

Alternatieven:

Wilt u liever 2 losse waskommen bestellen? Klik hier
Vergeet niet om de afvoerplug gelijk mee te bestellen Klik hier

Onderhoud

Waskommen van natuursteen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dagelijks even spoelen met schoon water en goed droogmaken en hooguit twee keer per week even schoonmaken met een lauwwarm sopje met groene zeep is al voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen of schuursponsje.

Verzending & Montage

Als u alleen waskommen besteld worden deze verzonden door een externe pakketdienst. Als u een compleet badkamermeubel besteld met deze waskommen wordt dit door onze eigen chauffeur bezorgd op de begane grond. 

Nog vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat rechts onderin.

✔Grote voorraden  ✔Bestel veilig online  ✔Snel geleverd

 

Dit wordt'n
Enjoy
2 wasbakken uit 1 steen waskom set FL21889