Beschrijving

2 natuurstenen wasbakken uit 1 steen! uniek!

Deze stenen twinset waskommen van riviersteen heeft nummer FL21903 en een gewicht van ongeveer 31/32kg per waskom. De afmeting van deze waskommen is +/- 52x41x15cm.

Het is mogelijk om twee natuurstenen wasbakken uit één steen te maken, maar het vereist speciale vaardigheden en gereedschappen om dit te doen. Het proces omvat meestal het selecteren van een grote natuurstenen blok dat groot genoeg is om twee wasbakken uit te zagen. De zogenoemde Twin-waskommen worden gezaagd uit 1 steen, maar kunnen door natuurlijke omstandigheden in model en kleur iets afwijken van elkaar.

Voordelen

Natuurstenen waskommen hebben verschillende voordelen. 

  1. Duurzaamheid: Natuurstenen waskommen zijn gemaakt van stevig en robuust materiaal, zoals riviersteen. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en hitte, waardoor ze lang meegaan. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat de waskommen er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik. Een echte aanrader dus.

  2. Aantrekkingskracht: Natuurstenen waskommen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke badkamer. Ze hebben unieke patronen en kleuren, omdat ze rechtstreeks uit de natuur worden gehaald. Het gebruik van natuursteen kan een gevoel van elegantie en luxe creëren in de ruimte. Bovendien geeft de natuurlijke textuur van het gesteente een organisch en tijdloos karakter aan de waskommen. 

Een waardevolle investering voor je badkamer!

Rivierstenen

Een natuurstenen waskom is een wastafel gemaakt van rivierstenen. Het is een luxueuze en stijlvolle keuze voor badkamers. Natuurstenen waskommen hebben vaak unieke patronen en texturen, waardoor elk stuk een individuele uitstraling heeft. Natuurstenen waskommen worden met de hand vervaardigd uit massieve stukken steen, waardoor ze duurzaam en robuust zijn. Ze kunnen verschillende vormen en afmetingen hebben, zoals rond, ovaal, vierkant of rechthoekig

Deze unieke wastafel is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, hij is ook een mooie decoratie voor je interieur, en past bij iedere inrichting. Verder is de wastafel erg makkelijk schoon te maken dankzij de glad gepolijste binnenkant.

Elke natuurstenen waskom heeft zijn eigen uitstraling en karakter door een uniek gevormde structuur, kleur en afmeting. De binnenkant is glad gepolijst.

Alternatieven:

Wilt u liever 2 losse waskommen bestellen? Klik hier
Vergeet niet om de afvoerplug gelijk mee te bestellen Klik hier

Onderhoud

Waskommen van natuursteen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dagelijks even spoelen met schoon water en goed droogmaken en hooguit twee keer per week even schoonmaken met een lauwwarm sopje met groene zeep is al voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen of schuursponsje.

Verzending & Montage

Als u alleen waskommen besteld worden deze verzonden door een externe pakketdienst. Als u een compleet badkamermeubel besteld met deze waskommen wordt dit door onze eigen chauffeur bezorgd op de begane grond. 

Nog vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat rechts onderin.

✔Grote voorraden  ✔Bestel veilig online  ✔Snel geleverd

 

Dit wordt'n
Enjoy
2 wasbakken uit 1 steen - set FL21903