Beschrijving

Fossiel waskom - Uniek voor jou badkamer.

Informatie over deze fossiel of waskom van versteend hout vindt u bij de product specificatie.

Waskommen van versteend hout zijn populair vanwege hun uitstraling en natuurlijke charme. Een fossiel houten  waskom wordt gemaakt van versteend hout en is in vele verschillende vormen verkrijgbaar. En omdat er zoveel verschillende uitvoeringen zijn, heeft u  altijd iets unieks in huis er zijn namelijk geen twee waskommen hetzelfde.

Wat is fossiel hout

Fossiel hout wordt over het algemeen ook wel versteend hout of gefossiliseerd hout genoemd. Het zijn stukken van bomen of boomachtige planten die doodgegaan zijn en eeuwenlang onder de aarde zijn blijven liggen. In die jaren dat deze stukken hout onder de aarde ligt, worden de houtcellen omgezet in opaal, chalcedoon en jaspis. Het is dus een vorm van fossilisatie (Fossilisatie is het geheel aan anorganische processen die ervoor zorgen dat overblijfselen van organismen na hun dood worden geconserveerd door bedekking met sedimenten. Onder fossielen verstaat men alle resten en sporen van planten die geconserveerd zijn in de aardbodem) die door velen ook wel verstening worden genoemd. De fossilisatie, ofwel verstening zorgt ervoor dat de structuur, patronen en kleuren van het eeuwenoude hout bewaard blijven. 

Wasbakken van natuursteen kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten kraanwerk en badkamermeubels om een stijlvolle en functionele badkamer te creëren.

Deze unieke waskom is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, hij is ook een mooie decoratie voor je interieur, en past bij iedere inrichting. Verder is de waskom erg makkelijk schoon te maken met water en zeep dankzij de glad gepolijste binnenkant.

Elke Fossiel waskom heeft zijn eigen uitstraling en karakter door een uniek gevormde structuur, kleur en afmeting. De binnenkant is glad gepolijst.

Een waardevolle investering voor je badkamer!

Alternatieven:

Heeft u toch liever een rivierstenen waskom? Klik hier
Vergeet niet om de afvoerplug gelijk mee te bestellen Klik hier

Onderhoud

Waskommen van versteend hout hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dagelijks even spoelen met schoon water en goed droogmaken en hooguit twee keer per week even schoonmaken met een lauwwarm sopje met groene zeep is al voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen of schuursponsje.

Verzending & Montage

Als u alleen waskommen besteld worden deze verzonden door een externe pakketdienst. Als u een compleet badkamermeubel besteld met deze waskommen wordt dit door onze eigen chauffeur bezorgd op de begane grond. 

Nog vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat rechts onderin. Of bel ons op (+31) 55 5400998.

 

Dit wordt'n
Enjoy
Fossiel waskom - 53x39x15cm - FL22120