Beschrijving

Waskom van natuursteen - Maak uw badkamer uniek!

Informatie over deze stenen waskom vindt u bij de product specificatie.

Een waskom van natuursteen is een soort wastafel dat is gemaakt van een massief blok steen, zoals rivierstenen uit Indonesië. Het is een populaire keuze voor badkamers vanwege de natuurlijke uitstraling en duurzaamheid van het materiaal. Natuurstenen waskommen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en afwerkingen. Elke waskom is uniek vanwege de variaties in het steenpatroon en de kleur. Wasbakken van natuursteen kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten kraanwerk en badkamermeubels om een stijlvolle en functionele badkamer te creëren.

Deze unieke wastafel is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, hij is ook een mooie decoratie voor je interieur, en past bij iedere inrichting. Verder is de wastafel erg makkelijk schoon te maken dankzij de glad gepolijste binnenkant.

Elke natuurstenen waskom heeft zijn eigen uitstraling en karakter door een uniek gevormde structuur, kleur en afmeting. De binnenkant is glad gepolijst.

Voordelen

Natuurstenen waskommen hebben verschillende voordelen. 

  1. Duurzaamheid: Natuurstenen waskommen zijn gemaakt van stevig en robuust materiaal, zoals riviersteen. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en hitte, waardoor ze lang meegaan. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat de waskommen er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik. Een echte aanrader dus.

  2. Aantrekkingskracht: Natuurstenen waskommen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke badkamer. Ze hebben unieke patronen en kleuren, omdat ze rechtstreeks uit de natuur worden gehaald. Het gebruik van natuursteen kan een gevoel van elegantie en luxe creëren in de ruimte. Bovendien geeft de natuurlijke textuur van het gesteente een organisch en tijdloos karakter aan de waskommen. 

Een waardevolle investering voor je badkamer!

Alternatieven:

2 waskommen uit 1 steen bestellen? Klik hier
Vergeet niet om de afvoerplug gelijk mee te bestellen Klik hier

Onderhoud

Waskommen van natuursteen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dagelijks even spoelen met schoon water en goed droogmaken en hooguit twee keer per week even schoonmaken met een lauwwarm sopje met groene zeep is al voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen of schuursponsje.

Verzending & Montage

Als u alleen waskommen besteld worden deze verzonden door een externe pakketdienst. Als u een compleet badkamermeubel besteld met deze waskommen wordt dit door onze eigen chauffeur bezorgd op de begane grond. 

Nog vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat rechts onderin. Of bel ons op (+31) 55 5400998.

 

Dit wordt'n
Enjoy
Natuurstenen waskom - 34x32x15cm - FL22151