Waskommen van natuursteen

Ontdek op deze pagina ons complete aanbod met waskommen van natuursteen. De ideale manier om de uitstraling badkamer, toilet of keuken naar een hoger niveau te tillen. Bekijk direct de verschillende producten die wij aanbieden, kies de gewenste waskommen en bestel ze gemakkelijk en snel online. Wij bezorgen gratis bij besteding van 500,- of meer. Daarnaast zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar en worden ze binnen 2 tot 5 werkdagen bij u thuisbezorgd. Behoefte aan meer informatie over onze waskommen van natuursteen? Lees dan snel verder.

 

Riviersteen

De waskommen in het assortiment van WOOD55 zijn gemaakt uit riviersteen, waardoor ze een geheel eigen karakter hebben. Achter elke verwerkte riviersteen ligt een millennia lang pad door de tropische rivieren van Indonesië totdat het uiteindelijk zijn weg naar u vindt. Elke rivierstenen waskom is uniek. De massieve, ruige steen heeft individuele structuren, eigen patronen en verschillende vormen door slijtage, oxidatie en verwering. Dit geeft de waskommen van natuursteen een unieke schoonheid.

 

Een persoonlijke en exclusieve badkamer

Persoonlijker en exclusiever kunt u uw badkamer dus niet inrichten, kies voor een natuurstenen waskom! Onze waskommen worden met de hand uitgevreesd door lokale leveranciers in Indonesië, waar hoogwaardig, nauwkeurig uitgevoerd vakmanschap nog steeds erg belangrijk is. Een verantwoorde omgang met het milieu en de natuur vinden wij bijzonder belangrijk. Bij ons vind u alleen de mooiste unieke items gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en tegen betaalbare prijzen.

 

Toepassing van waskommen van natuursteen

De waskommen van natuursteen zijn geschikt voor onze teakhouten badkamermeubelen of als opzetwaskom voor moderne. Plaats uw waskom op wastafels van hoogwaardig massief teakhout. Riverstone is en blijft een beleving en zorgt, vervaardigd als waskom, voor een sfeer in uw badkamer of gastentoilet die verder gaat dan het alledaagse. Het zorgt voor een spannende spanning tussen de verwerkte elementen in uw sanitaire ruimtes.

 

Technische details

Elke wastafel die u bij Wood55 besteld, wordt geleverd met een centraal geboorde afvoer (diameter 4,5 cm), waardoor u alle gangbare afvoerpluggen kunt gebruiken. De afvoerplug en sifon wordt niet standaard meegeleverd en dient apart besteld te worden.

Let op: Reinig deze natuurstenen spoelbakken nooit met een zure kalkreiniger! Hierdoor wordt kalk van de steen verwijderd, waardoor deze er poreus en onaantrekkelijk uitziet.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze waskommen van natuursteen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Benader ons via telefoonnummer +31 (0) 553 031 440 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.