Bestel de mooiste stenen waskommen bij WOOD55

Voor de mooiste stenen waskommen kunt u terecht bij WOOD55. De waskommen zijn gemaakt van hoogwaardig natuursteen en hebben een unieke, robuuste uitstraling. Bekijk op deze pagina direct ons complete aanbod, kies het model dat u aanspreekt en bestel het gemakkelijk en snel online. Wij bieden een snelle levering in 2 tot 5 werkdagen. Daarnaast worden bij besteding van 500,- of meer uw producten gratis bezorgd. Voor meer informatie over ons aanbod leest u verder.  

 

Natuurlijke materialen

De badkamermeubelen van WOOD55 kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Zo ook bij de prachtige stenen waskommen die wij aanbieden. Deze zijn gemaakt van riviersteen met een geweldig eigen karakter. De gebruikte rivierstenen zijn afkomstig uit de tropische rivieren van Indonesië. De grondstof is duurzaam en iedere waskom uniek. Prachtige individuele structuren, eigen patronen en vormen die zijn ontstaan door eeuwenlange oxidatie, slijtage en verwerking. Met deze prachtige stenen waskommen brengt u dus echt iets unieks in uw badkamer.

Voordat de waskom in uw badkamer kan worden geplaatst, wordt deze met de hand uitgevreesd door lokale leveranciers in Indonesië. Wij vinden het erg belangrijk dat er op een verantwoorde manier wordt omgegaan met het milieu en de natuur.

 

Ontdek de verschillende modellen

Wilt u uw badkamer voorzien van een prachtige opzetwaskom? Bekijk dan op deze pagina het complete aanbod van WOOD55 en kies het model dat aansluit bij uw wensen. Ga bijvoorbeeld voor de prachtige waskom natuursteen FL21081 - 49x40x15cm. De buitenkant van deze kommen zijn onbewerkt, waardoor ze een uniek uiterlijk hebben. Bent u op zoek naar een waskom in plaats van een wasbak? Dan kunt u ook bij ons terecht. Bekijk hier ons complete aanbod stenen wasbakken.

 

Plaats direct een bestelling

Op zoek naar een prachtige waskom van natuursteen? Bestel hem dan vandaag nog bij WOOD55. Bekijk het aanbod, kies het gewenste model en bestel het gemakkelijk en snel online. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en binnen 2 tot 5 werkdagen bij u thuis.

Behoefte aan meer informatie over de producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 553 031 440 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.