Kies voor het design van Differnz voor uw badkamer en toilet

Een leuke trend die ook dit jaar wordt doorgezet zijn de kleuren mat zwart, chroom en mat chroom op het toilet en in de badkamer. Deze kleuren geven uw badkamer en toilet een strakke en moderne uitstraling.

Teveel zwart maakt het toilet te donker, maar door het gebruik van zwarte accessoires in combinatie met andere kleuren en materialen creëer je een perfecte industriële look. Een bijkomend voordeel is dat vuil minder goed zichtbaar is op zwarte accessoires. Mat chroom (RVS look) zal ook zeker niet misstaan in combinatie met een wastafelkraan of mengkraan.

Daarnaast zijn deze kleuren de ideale kleur om te combineren met zowel licht- als donkergrijs natuursteen. Het springt er genoeg uit om op te vallen, maar zorgt eveneens voor één mooi geheel in combinatie met het natuursteen.

Waarom Differnz?

Afvoerpluggen hebben in eerste instantie vooral praktisch nut, namelijk het tegenhouden van vuil waardoor verstoppingen worden voorkomen. Gelukkig creëren onze Differnz afvoerpluggen een stijlvol en minimalistisch effect wat jouw sanitair en badkamer een moderne uitstraling geeft. De afvoerpluggen zijn uitgevoerd in messing en beschikbaar in de kleuren zwart, chroom of mat chroom. Zo kiest u er altijd een die bij de rest van uw interieur past.

U monteert deze afvoerplug heel eenvoudig. Eerst plaatst u de waskom op het badkamermeubel. U tekent het afvoergat af op het badmeubel en boort deze uit. Vervolgens plaatst u de waskom terug op het badmeubel en plaatst de afvoerplug door het gat van de natuurstenen waskom en het badmeubel. Aan de onderzijde van het badmeubel draait u met de ring de afvoerplug en ook gelijk de waskom vast. Deze afvoerplug is perfect voor wie een design afwerking van het sanitair wil zonder honderden euro’s te betalen. 

Alleen maar voordelen!

Laat u inspireren op Wood.eu!